контейнер за строителни отпадъци под наем

Предимствата при наемане на контейнери за строителни отпадъци

Контейнерите за строителни отпадъци не са толкова разпространени като услуга и продукт в България. Но те са изключително необходимо на съвременното българско общество при извършването на строително-ремонтни дейности.

Ако ремонтът се извършва в определен период от време и количеството строителни отпадъци се трупат пред жилищното пространство, това може да доведе до замърсяване на околната среда и до опасност за човешкото здраве.

Например, оловото в контакт с водата прави водата токсична, гипсокартонът освобождава сероводород, който е отровен газ. В този случай е необходимо да се използва здрава и устойчива повърхност на химикали и прах. Затова най-доброто решение е да си поръчате контейнер за строителни отпадъци.

Друго предимство на контейнерите за строителни отпадъци е, че спестяват средства и време при строително-ремонтни дейности. Ако всеки ден строителните отпадъци бъдат извозвани до депото за строителни отпадъци, то е свързано с наемането на специализиран транспорт и допълнително хора за товаро-разтоварна дейност. Предимството при наемане на контейнер за строителни отпадъци е, че плащате само веднъж за извозването на контейнера.

Друго предимство е голямото количество отпадъци, което може да се събере в един контейнер. В зависимост от нуждите на ползвателя, той може да избере 4 или 7-кубиков контейнер.

  • 7-кубиковите контейнери имат съвместимост, която може да побере около 200 чувала строителни или битови отпадъци или около 10 тона боклуци.
  • 4-кубиковите контейнери могат да се поберат около 80-100 бр. строителни чували с приблизителна обща маса 6 тона.

Препоръчваме ви да използвате фирма, която предлага услугата контейнери за строителни отпадъци. Така само ще наемете контейнера и ще забравите за подробностите и допълнителните заплащания като за транспорт и товаро-разтоварна дейност.

Най-изгодните цени в района на град София предлага фирма conteineri.eu . Те предлагат безплатна доставка на контейнерите до посоченото от вас място. Услугата се извършва с предварително зададено местоположение, обем на контейнера и време за използването. След приключването на наема на контейнера фирмата ще извози отпадъците.

Не се колебайте, а се свържете с фирмата conteineri.eu . С тях ще забравите за всички детайли около извозването на строителните отпадъци от строителната площадка.