Контейнери под наем на най-ниски цени

Необходимост ли е да наемаш контейнер за строителни отпадъци?

В нашите модерни времена наемането на контейнер за строителни отпадъци не е лукс, както си мислят повечето хора. А много необходимо нещо при извършването на строително-ремонтни дейности. Представете си, че при строителството на вашия нов дом трябва да изхвърлите голямо количество строителни отпадъци, които се трупат с всеки нов ден. А изхвърлянето им на двора може да наруши екологичното равновесие в природата, тъй като в почвата могат да се отложат вредни вещества, които да отидат и в подпочвените води. Друга проблем е вятърът, който може да разнесе неприятни прахови частици във въздуха. Едно от най-подходящите, екологични и ефективни решения е наемането на контейнер за строителни отпадъци.

Услугата контейнер за строителни отпадъци

Контейнерът за строителни отпадъци не е средство, а услуга. Тя включва превоз на контейнера до оказаното от вас място, товарене на пълния контейнер и извозване до депото със строителни отпадъци. Ако си мислите, че трябва да наемете по отделно транспорт, хора за товаро-разтоварна дейност и контейнер, не мислете така. Не мислете и че подобна услуга излиза скъпо и това го правят само големите строителни фирми. Вече можете и вие да си го позволите. Наемете conteineri.eu .

Защо да наемете conteineri.eu ?

Фирма conteineri.eu има НАЙ-ДОСТЪПНИТЕ ЦЕНИ в София и района около столицата. Те се различават от всички останали с това че предлагат БЕЗПЛАТНА доставка на контейнери за строителни отпадъци. Те предлагат 4 или 7-кубикови контейнери, изработени от високотехнологични материали.

4 – кубиковите контейнери се използват за извозване на остатъци от пръст, асфалт, камъни, бетон, тухли, керемиди, вар, отпадъци от ремонт или реконструкция. Този тип контейнери се препоръчва най-често за изхвърляне на отпадъците след домашни ремонти.

7- кубиковите контейнери се използват при по-обемни отпадъци като дивани, врати, гардероби, шкафове, дървета, камари плевели, керемиди, греди, каменни плочи и др.

Единственото, което трябва да направите, е да се свържете с тях на сайта conteineri.eu и да прецените какъв контейнер ви е нужен. А те ще погрижат за останалото.