контейнери за строителни отпадъци на най-ниски цени в София от Conteineri.eu

Контейнери за строителни отпадъци от Conteineri.eu

Реновирането на стара сграда или строежът на нова е свързано с множество строителни отпадъци, които от ден на ден стават все повече. А периодичното им извозване е свързано със средства, наемане на транспорт и хора за товаро-разтоварната дейност. Ако искате екологично, ефективно и евтино решение за транспортирането на вашите строителни отпадъци до целесъобразно сметище, изберете услугата контейнер за строителни отпадъци от conteineri.eu. Фирмата ще се погрижи за вашия проблем с изхвърлянето на строителни отпадъци.

Какво представлява услугата контейнер за строителни отпадъци от фирма Conteineri.eu?

Всичко започва с едно обаждане или имейл до фирма conteineri.eu. В телефонното обаждане или в писмото си трябва да уточните вида на контейнера, който ви е необходим. Фирмата предлага два вида контейнери за отпадъци – от по 4 или 7 кубика.  После трябва да окажете мястото и времето за наемане на контейнера. След това фирмата ще докара на място БЕЗПЛАТНО контейнера. Когато времето за наемане приключи, фирмата ще извози отпадъците до депото със строителни отпадъци.

Какво представляват контейнерите на фирма Conteineri.eu?

Фирма conteineri.eu предлага контейнери от 4 и 7 кубика:

  • 4-кубиковият контейнер за строителни отпадъци има съвместимост до 6 тона. В него могат да се съберат 80-100 бр. чували със строителни и битови отпадъци. Идеален е да извозването на камъни, бетон, замазка, тухли или керемиди
  • 7-кубиковият контейнер за строителни отпадъци е със съвместимост 10 тона. Той може да събере около 200 чувала строителни или битови отпадъци. В него могат да се извозят гардероби, шкафове, мебели, врати, храсти или клони.

Контейнерите за строителни отпадъци, които предлага conteineri.eu са нови модели контейнери, отговарящи на най-високите европейски стандарти за качество, екология и технологична издържаност. Те са устойчиви на натоварване и позволяват пренасянето на химични товари, освен това са влагоустойчиви и не подлежат на корозия. Теглото им е по-леко от тези на стандартните. Това позволява товаримост на по-масивни отпадъци без риск за увеличаване на масата на шасито на камиона.

Какво представляват камионите на conteineri.eu, които превозват контейнерите за строителни отпадъци до депото във Враждебна?

Камионите са от ново поколение, последна дума на техниката. Те са напълно съвместими с контейнерите на фирмата и могат да извозят до 10 тона товар.

Оборудвани са с товаро-разтоварни механизми, които подмогат по-лесното събиране и изхвърляне на отпадъците. А това е изключително необходимо, особено при толкова големи товари.

Не се колебайте, а изберете фирма conteineri.eu – най-точната и коректна фирма, отговаряща на всички европейски стандарти за качество на услугата контейнери за строителни отпадъци.