Доставка на контейнери под наем

Какво представлява услугата доставка на контейнер за строителни отпадъци?

Когато извършвате строителни и ремонти дейности остават много ненужни отпадъци, които трябва да бъдат извозени до депото за строителни отпадъци. Някои строителни фирми разполагат със специализиран транспорт, който да извози отпадъците, но ако ремонтът или стоежът се извършва постепенно във времето, тогава ви е нужно място, в което да складирате ненужните строителни отпадъци. Едно от най-добрите, сигурни и практични решения е да наемете контейнер за строителни отпадъци. Малко са фирмите в град София и района, които предлагат този вид услуга. Но все пак те съществуват. Такава е фирма conteineri.eu.

Те предлагат контейнери за всякакви нужди и цели. Може да не извършвате някаква строителна дейност, а само да изхвърлите ненужни вещи. Тогава също можете да наемете контейнер. С оглед на приблизителното тегло на вашите отпадъци и времето, през което ще използвате контейнера за строителни отпадъци, можете да заявите вашия контейнер на телефон 0888 881 257 или на имейл office@conteineri.eu . Важно е да се отбележи, че поръчката на контейнер за строителни отпадъци от conteineri.eu е напълно БЕЗПЛАТНА. Фирмата предлага 4 или 7-кубикови контейнери.

Какъв контейнер да изберете?

Четири кубиковите контейнери се препоръчват най-често за изхвърляне на отпадъците след домашни ремонти.

Седем кубиковите контейнери се препоръчват при по-обемни отпадъци като: мебели и обемни стари електроуреди или греди.

Ако искате да научите още за видовете контейнери за строителни отпадъци, прочете повече на Видове контейнери за строителни отпадъци.

Как се осъществява самата доставка?

След като сте избрали подходящия контейнер според нуждите ви, определили сте времето на ползване и сте се свързали на посочените по-горе телефон или имейл, контейнерът идва до вашия адрес с предварително зададени параметри на служителите от conteineri.eu.

След като контейнерът е на посочения адрес, вие можете да натоварите насъбралия се боклук и ненужни вещи и фирмата ще изводи контейнера до сметището в район Враждебна.

Важно е да се знае, че след доставката контейнерът може да остане на посочения адрес в разстояние на няколко дни и да бъде натоварен с транспорт на фирмата.