Доставка на контейнери

Доставка на контейнери под наем за град София и региона

Доставка на контейнери за строителни отпадъци

Контейнерите са най-практичният, сигурен и бърз начин за извозване и изхвърляне на отпадъци от строителни обекти или помещения за временно складиране.

Цената за доставка на контейнер се определя от следните фактори:

  • > размера на наетия контейнер;
  • > вида и теглото на материалите или отпадъците, които ще товарите или извозвате;
  • > времето, за което ще наемете контейнера;
  • > разстоянието от Вашият адрес (на който ще се товари) до сметището във Враждебна.

Необходимо е преди да направите Вашата поръчка да прецените долу-горе какъв обем отпадъци ще се товарят, както и общото му тегло. Също така трябва да прецените ориентировъчно времето, което ще Ви бъде необходимо за да сложите в чували отпадъците и да ги натоварите на контейнера. И на последно място колко време ще отнеме транспорта от адреса на товарене до сметището.

Разполагаме с 2 вида чисто нови контейнери с обем – 4 и 7 кубика.

Изхвърлянето на образувалите се отпадъци в резултат на строителна или ремонтна дейност е неизбежно и изисква транспортирането им до регламентирани за целта места – законови сметища. За тази цел ние използваме специални нови модели контейнери, спомагащи за ефективното и екологично изхвърляне на отпадъците като ги транспортираме до сметището във Враждебна.

Контейнерите, които отдаваме под наем са два вида – 4 и 7 кубикови:

4 – кубиковите контейнери се използват за извозване на остатъци земя, асфалт, камъни, бетон, тухли, керемиди, вар, отпадъци от ремонт или реконструкция и други. Този тип контейнери се препоръчва най-често за изхвърляне на отпадъците след домашни ремонти.

7- кубиковите контейнери се използват при по-обемни отпадъци като дивани, врати, гардероби, шкафове, дървета, камари плевели, керемиди, греди, каменни плочи и др.

Освен контейнери, можем да Ви предложим и специални чували за събиране на строителните отпадъци.

Какво трябва да знаете преди да поръчате доставка на контейнер

След определянето на големината на наемания контейнер за отпадъци, ни интересува квартала, в който ще се прави доставката. Кубатурата и големината са фактори за определяне на цената за извършваната от нас услуга. Цените за наем на контейнери са вариращи, като се определят от разстоянието от депо за строителни отпадъци Враждебна до желания квартал.

Не е необходимо да бързате да поръчате контейнери за смет или извозване на строителни отпадъци със камион с кран, ако не сте сигурни че големината, която сте поръчали ще Ви свърши работа. Често се случва наши клиенти да наемат контейнери за извозване на строителни отпадъци или да не могат да ги напълнят или да не им стигне мястото и да останат боклуци за изхвърляне. Затова, наш съвет е да се свържете с нас за консултация. Нещо, което предлагаме БЕЗПЛАТНО.

В дългогодишната ни практика с доставка на строителни материали и извозване на строителни и битови отпадъци, сме натрупали богат опит, който ни позволява с кратко описание на отпадъците или може би снимка по телефона да преценим кубатурата на необходимите Ви контейнери за строителни отпадъци. Ако по този начин не може да определите кубатурата на контейнера за строителен и битов отпадък, който Ви е нужен, ние ще направим напълно безплатен оглед.