Доставка на контейнери за отпадъци

Бърза доставка на контейнер за строителни отпадъци

Извършването на ремонтни дейности по нова или по стара сграда е свързано с множество строителни отпадъци, които с всеки изминал ден стават все повече. Понякога проблемът с извозването им става толкова належащ, че се изисква спешна намеса.

Едни от причините са:

  • недоволство от страна на живущите в района, тъй като замърсявате околната среда около жилищните площи;
  • предупреждение от местните власти за глоба, че трябва да почистите района около строящата се или реновиращата се сграда;
  • разпространението на отпадъците на по-голяма площ от вятъра или дъжда, особено ако са по-леки и в прахово състояние;
  • отрицателно въздействие строителните отпадъци върху човешкото здраве, ако те на се унищожават на регламентирано сметище. Например, оловото в контакт с вода прави водата токсична, е гипсокартонът освобождава сероводород, който е отровен газ.

Ако искате да се справите лесно и бързо с проблема или да се предпазите от неприятности, преди да сте започнали с ремонта се, свържете с conteineri.eu. Ние ще доставим контейнер за строителни отпадъци в най-кратък срок, на най-изгодна цена, като ДОСТАВКАТА Е ЗА НАША СМЕТКА. Възползвайте се нашата бърза доставка на контейнери за строителни отпадъци.

Това е най-екологично съобразното, ефективно и евтино решение за събирането и транспортирането на строителни отпадъци до целесъобразно сметище в района на град София.

Фирмата ще се съобрази с вашите желания и срокове за доставка и извозване на контейнерите за строителни отпадъци. Conteineri.eu предлага контейнери от 4 и 7 кубика с оглед на вашите нужди.

  • 4-кубиковият контейнер има съвместимост до 6 тона. В него могат да се съберат 80-100 бр. чували със строителни и битови отпадъци. Идеален е да извозването на камъни, бетон, замазка, тухли или керемиди
  • 7-кубиковия контейнер е със съвместимост 10 тона. Той може да събере около 200 чувала строителни или битови отпадъци. В него могат да се извозят гардероби, шкафове, мебели, врати, храсти или клони.

Не се колебайте, а избегнете всички трудности по събирането, транспортирането и извозването на строителните отпадъци от оказаното от Вас място по най-екологичния, бърз, надежден и евтин начин. Единственото, което трябва да направите, е да се свържете с нас!