Почистване на мазета и тавани

Почистване на мазета и тавани в София

Екипът на Conteineri.eu предлага на своите клиенти бързо и качествено почистване на тавани и мазета в София на изключително достъпни и приемливи цени. Ние със сигурност знаем, че складирате хиляди стари и непотребни вещи в мазето или таванското помещение, но винаги отлагате момента, в който да ги разчистите. Този момент обикновено е след като вече сте затрупани от вещи и вече нямате място за складиране. Не се колебайте да се свържете с нас. Нашият екип има богат опит и сериозна физическа подготовка, за да ви предостави обслужването, от което се нуждаете. При нас няма няма скрити такси и условията. Заявете още сега безплатен оглед.

Какво предлагаме?

В случай, че имате нужда от почистване на мазе или таван – доверете се на професионалистите в тази област – ние ще натоварим и извозим ненужните предмети за да можете отново да ползвате Вашите помещения! Всички стари и непотребни предмети и боклуци от Вашите тавани или мазета ще бъдат натоварени и извозени до сметище за тази цел.

Защо да ни потърсите?

Ние предлагаме „Почистване на мазета и тавани“ на най-добра цена за град София и региона.
Доверете се на професионалистите като спестите ценно време и се отървете от неприятното занимание. Ние ще се погрижим за всичко – ще изнесем, натоварим и извозим всичко онова, което ви пречи и няма да ви е нужно повече.

Услугата включва:

– Почистване на мазета и тавани за София и региона;
– Изнасяне на уреди, стари мебели, непотребни вещи и предмети;
– Разглобяване на старите мебели за по-лесно траспортиране;
– Сортиране на нужните вещи, които ще останат в помещенията;
– Товарене, извозване и изхвърляне до сметище.