Контейнер под наем

Контейнери за строителни
отпадъци под наем в София

Изхвърлянето на образувалите се отпадъци в резултат на строителна или ремонтна дейност е неизбежно и изисква транспортирането им до регламентирани за целта места – законови сметища. за тази цел ние ви предлагаме нашите контейнери за строителни отпадъци под наем в София и региона
Освен контейнери, можем да Ви предложим и специални чували за събиране на строителните отпадъци.

Предимствата на контейнерите под наем, които предлагаме са:
– Чисто нови модели контейнери, отговарящи на най-високите европейски стандарти за качество, екология и технологична издържаност;
– Абсолютна устойчивост на натоварване, при която няма риск от механична повреди;
– Поради технологичната си издържаност те позволяват пренасянето на химични товари, освен това са влагоустойчиви и не подлежат на корозия.
– те са по-леки, спрямо стандартните, което позволява товаримост на по-масивни отпадъци без риск за увеличаване на масата на шасито на камиона.
– Най-евтиният и ефективен начин за изхвърляне на образувалите се боклуци от строителната площадка в целеобразното сметище.
– Оборудвани са с товаро-разтоварни механизми, които подмогат за по-лесното събиране и изхвърляне на отпадъците.

Контейнерите, които отдаваме под наем са два вида:

4 кубикови

Използват се за извозване на остатъци земя, асфалт, камъни, бетон, тухли, керемиди, вар, отпадъци от ремонт или реконструкция и други. Този тип контейнери се препоръчва най-често за изхвърляне на отпадъците след домашни ремонти.

7 кубикови

Използват се при по-обемни отпадъци като дивани, врати, гардероби, шкафове, дървета, камари плевели, керемиди, греди, каменни плочи и др.

Защо да изберете нас?

Коректност и качество на най-добра цена за София и региона!

Ние сме водеща компания в сферата на доставянето и отдаването под наем на контейнери за строителни и битови отпадъци. Наш приоритет е да отговаряме за своевременното и качествено изпълнение по товарене и извозване на отпадъците на клиентите с контейнери. Ние държим на качеството, коректността и опазването на околната среда от замърсяване. Разполагаме с нужните сертификати и компетенции за извършване на този тип дейност. Опитният ни екип от професионалисти винаги е на разположение и при затруднение от Ваша страна – винаги ще ви помогне с ценен съвет или професионално и бързо изпълнение на заявената от Вас услуга.

В случай, че искате да поръчате контейнер за строителни или битови отпадъци – само се обадете на тел. 0888 881 257!

4 кубиков контейнер за строителни отпадъци

4 кубиковият контейнер за строителни отпадъци е еди от най-разпространените и практични видове контейнери. Той побира около 80-100 бр. строителни чували с приблизителна обща маса 6 тона. Най-често се използва за изхвърляне на отпадъци като боклуци от земя, камъни, бетон, замазка, тухли или керемиди. Също така и много често се поръчва при реконструкция или ремонт у дома, офиса или друг тип помещение, при което трябва да се извозят и изхвърлят образувалите се отпадъци като стара дограма, счупени плочки и т.н.

4 кубиковите контейнери за строителни и битови отпадъци са изключително подходящи и за извозване на отпадъци от центъра на град София. Практичните му размери позволяват поставянето му почти навсякъде, имайки в предвид, че в центъра на София търсенето на свободно паркомясто е много трудна задача. В случай, че имате нужда от изхвърляне на строителни отпадъци от центъра или в територията на град София или околностите – просто ни се обадете и ние ще се отзовем възможно най-скоро! В случай, че не сте сигурни дали 4 кубиков контейнер ще ви свърши работа, доверете се на нашия екип от професионалисти и им опишете количеството боклуци и те ще ви помогнат да направите най-правилния избор!

7 кубиков контейнер за строителни отпадъци

7 кубиковият контейнер е по-подходящ за извозване и изхвърляне на строителни или битови отпадъци с по-голям обем. Поръчват се предимно от строителни фирми или частни лица при по-големи обекти с повече отпадъци. Големината на 7 кубиковият контейнер е почти 2 пъти по-голяма, спрямо 4 кубиковият. Предимно се използват за изхвърляне на всякакви отпадъци – независимо дали строителни или битови, но е по-удобен заради по-големите си габарити.
С него изхвърлянето на гардероби, шкафове, мебели, врати, храсти или клони е много по-лесно и бързо. Също така ако правите ремонт на покрив и трябва да извхърлите старите и начупени керемиди или греди – 7 кубиковият контейнер е най-правилното решение. Той побира около 200 чувала сторителни или битови отпадъци или около 10 тона боклуци. Независимо от големината и размерите на строителния обект с този тип контейнер имате възможността да изхвърлите всички ненужни отпадъци.