Извозване на строителни отпадъци с контейнери

Топ ценa за извозване на строителни отпадъци с контейнер

Избирайки извозване на строителни отпадъци с контейнери от Conteineri.eu си осигурявате най-практичния и бърз начин за извозване на отпадъци от строителни обекти или помещения за временно складиране в град София и областта. Нашите цени за извозване на строителни отпадъци с контейнери са изключително достъпни и конкурентни. Не се колебайте да се свържете с нас.

Извозване на битови и строителни отпадъци с контейнери

Наемайки контейнер за строителни или битови отпадъци, Ние Ви го доставяме до адреса, който желаете. След като контейнера Ви бъде доставен – Вие разполагате с 5 календарни дни, за да натоварите и изхвърлите всичките отпадъци. За да извозим контейнера за боклуци трябва да се свържете с нас отново за да потвърдите за напълването му.

След потвърждение от Ваша страна, че сте приключили с товаренето на доставения – ние ще го извозим във възможно най-кратък период. При товаренето на вече пълния контейнер не е нужно да присъствате на място, освен в случаите когато контейнера за отпадъци е на място, на което не можем да влезем без Вашето присъствие!

Бърза смяна на контейнер

За редовни клиенти предлагаме преференциални условия – БЪРЗА СМЯНА НА КОНТЕЙНЕРА. Смяната на контейнера изисква определено време, а в София трафика е доста натоварен, затова не пропускайте да се възползвате от Нашата услуга – извозване на строителни отпадъци на най-добра цена в София. Смяната на пълния контейнер за строителни отпадъци с празен отнема около 2 часа. Смяната става на място, като на мястото на пълния контейнер се поставя празен.

Натоварените контейнери за отпадъци се извозват до регламентирани за целта места – законови сметища, като са съобразени всички изисквания и стандарти за екология. Строителните и битови отпадъци се извозват до сметище „Враждебна“ или определените места за изхвърляне на строителни отпадъци.

Най-нови модели контейнери за отпадъци

Разполагаме със всички необходими лицензи и сертификати за извозване на строителни и битови отпадъци до всички заводи за тяхното рециклиране.

Извозването на отпадъците се извършва с контейнери за отпадъци от 4 и 7 кубика, като самите боклуци трябва да бъдат добре укрепени, за безпроблемното им транспортиране.