Кои сме ние?

Фирма – лидер за наем и доставка на контейнери за отпадъци в София !

С над 6 години професионален опит и многобройни доволни клиенти сме определяни като една от най-предпочитаните фирми, предлагаща доставка и отдаване на контейнери под наем за извозване на строителни и битови отпадъци в София и региона. Разполагаме с всички необходими сертификати и лицензи и нашата основна цел е да предложим комплексно и екологично решение за всеки наш клиент. Услугите по почистване и извозване на отпадъци, които предлагаме са определяни неведнъж от нашите клиенти като най-евтините и висококачествени за град София и региона.

Мястото, на което ще откриете разнообразие от контейнери под наем !

Разполагаме с богат набор от машини и контейнери от по четири и седем кубика за извозване на строителни и битови отпадъци. Работим без почивен ден, благодарение на което клиентите ни могат да се възползват от услугите ни по всяко време. Благодарение на коректното отношение и професионалния си подход сме спечелили доверието на клиентите си и веднъж използвали нашите услуги, остават завинаги наши клиенти. Причината за това не се крие в ниските цени, които предлагаме, а че винаги се стремим да предложим най-ефективното решение, спрямо техните нужди.

Нашата дейност

  • Доставка на контейнер за строителни отпадъци
  • Доставка на контейнер за битови отпадъци
  • Контейнер за отпадъци под наем
  • Извозване на строителни отпадъци
  • Доставка на контейнери
  • Почистване и извозване

Защо да наемете контейнер за отпадъци от нас?

Ние държим на качественото и своевременно изпълнение на услугите по доставяне и извозване на контейнери за строителни отпадъци.  Нашата основна цел е да отговорим на потребностите на клентите, като им предложим ефективно и екологично решение, отговарящо на техните нужди и не на последно място на най-ниска цена за София и региона.

Бързина 90%
Ефективност 100%
Коректност 100%
Цена 100%