контейнер за отпадъци

Купуването на къща в провинцията или в близост до големия град се оказва все по-често търсена опция, но и с този избор има няколко и няколко недостатъка. Най-големият сред тях е наличието на двор, който както може да ви радва, така и да носи много главоболия. За да си спестите втория вариант е необходимо да извършвате профилактично почистване на двора.

Най-добро време за почистване на двор

Като възможно най-добро време за почистване на двор ви съветваме да изберете пролетта. Времето е изключително подходящо, не е твърде горещо, нито твърде студено, всичко започва да се раззеленява, а гледката след отстраняването на всеки един боклук ще ви стимулира да продължавате, докато не го превърнете в рай, на който ще се наслаждавате в следващите два сезона.

План за почистване на двор

На първо място, както с всяко едно нещо е необходимо да изготвите план за действие. Опитайте се да премислите внимателно всяка една част от вашия двор, вещи и предмети… кои ще задържите, кои ще изхвърлите или подарите. След, което можете да пристъпите към изпълнението на този план.

Изхвърляне на строителни отпадъци и старите електроуреди

Като един от големите замърсители в нашите дворове, това са строителните отпадъци. По време на ремонтни дейности, много хора предпочитат да запазят старите дъски, арматури, тухли, дограми и други с идеята, че някой ден биха му потрябвали. Но в повечето случаи това не се случва никога и рано или късно се налага да изхвърли всички строителни отпадъци, които са трупани с години. Съберете всички строителни материали на една купчинка, по възможност максимално близо до изхода на двора, за да можете след това по-лесно да ги извозите.
Други много разпространени боклуци, често срещани в дворовете, са счупени и непотребни електроуреди, като печки, хладилници и прочие. Повечето хора смятат, че е „жалко да се изхвърлят“, но от друга страна тяхната повторна употреба е в повечето случаи невъзможна.
След, като отделите всички стари и непотребни вещи и строителни отпадъци, изметете двора, обработите градинките и ливадите, цялостния изглед на двора ви придобива нов по-приятен облик. В един момент се озовавате с чудесно почистен двор, но в единия ъгъл с гигантско количество боклуци. В този случаи се намесва идеята за наем на контейнер, в който ще натоварите всичко излишно и ще можете най-накрая да се насладите максимално на добре почистения двор.

Опцията вземане на контейнер под наем, в който да се изхвърлят всички боклуци и стари вещи вече не е лукс. Тя спестява време и усилия и гарантира, че ще бъде избегнато замърсяването на природата, защото кой ще ни гарантира, че ако платим на един безработен човек от селото да извози боклуците на сметището той няма да ги хвърли в реката. Според нуждите може да се избере и различен по размер контейнер. Ние от Conteineri.eu предлагаме 4 кубикови контейнери, както и 7 кубикови. Така се спестява време за извозване на отпадъците. Като допълнителна опция предлагаме и специални чували за събиране на строителни отпадъци, за да се избегне всякакъв риск от замърсяване на околната среда. Сключването на договор е още една гаранция, че дворът ще бъде разчистен качествено и в срок.

преустройство на апартамент

Покупката на жилище попада сред житейските приоритети на българите. Използването на жилище под наем все още се възприема като временно решение и е подходящо най-вече за студенти или за млади, наскоро завършили университет хора. Въпреки значителното нарастване на цените на жилищата, за българите е важно притежаването на собствено жилище. Същевременно се наблюдава и завръщането на старите апартаменти на пазара на недвижими имоти, особено такива в квартали с добра инфраструктура, детски градини и училища. Покупката на старо жилище неизменно е свързана с ремонт, а често и с цялостно преустройство на апартамента в зависимост от състоянието му и желанието на собственика. За да се избегне надхвърлянето на бюджета и постигне превръщането на жилището в желания дом е нужно предварителна организация и план за действие в няколко стъпки.

Изготвяне на план за преустройство на апартамент

Преди да стартирате какъвто и да е ремонт или преустройство на апартамент е необходимо да се изготви план за действие. Първоначално е добре да се уточни в какъв срок собственикът желае да влезе в жилището. Има значение дали той е 6 месеца или 2 години. Зависи основно от финансовото му състояние, дали живее под наем, дали е жилището е закупено с кредит, условията в които живее към момента, семейното му състояние.
На второ място е оценката на състоянието на жилището, особено за старо жилище. Има ли мебелировка, каква част от нея ще се използва и каква ще се изхвърли, ще се запази ли настоящото разпределение на стаите или ще се прави преустройство. Пример за такова е изкъртване на стената между кухнята и дневната, и образуване на едно голямо помещение, което да съчетава функциите на предишните. Друг пример е изместване на кухнята на терасата, което предполага затварянето ѝ.
На следващо място е бюджетът, с който разполага собственикът. Добре е той да бъде разбит по етапи на изпълнение.

Наем на контейнер за строителни отпадъци

Обикновено, при стари жилища, се започва с изхвърлянето на непотребните мебели и разчистването на терена за работа. След това се преминава към санитарните помещения – бани и тоалетни. Това са помещенията, които отнемат най-много време, ресурси и пари. Паралелно с работата по тях се прави и смяна на дограмата, ако е нужно. Дограма, бани, тоалетни, фаянс, къртене, изхвърляне на непотребните мебели, всичко това води до генериране на огромно количество отпадъци. Тези отпадъци не могат да се оставят нито в кофите за общия боклук, нито до тях. Някои от отпадъците са обемисти, като гардероби, стара техника, печки, абсорбатори, трети са строителни. Нужно е да се намери превоз и да се извозят до определените за тях сметища. Тук на помощ идва услугата наем на контейнер за строителни отпадъци, където да се изхвърлят всички боклуци от ремонтни дейности.
Дограмата е сменена, баните са готови, теракот, гранитогрес са положени, стените и таваните са боядисани, идва ред на обзавеждането. Не е за пренебрегване консултацията с интериорен дизайнер. Тя може да спести пари и да даде интересни идеи, които да превърнат жилището в желаното от собственика място. На пазара има и специфични програми и ресурси, с които всеки може да проектира жилището си.

Съвети за контейнери за отпадъци под наем

Бъди в крак с новото време – наеми контейнер за строителни отпадъци

Тъй като България е част от Европейския съюз, а един от приоритетите на европейския парламент е опазването на околната среда, отпадъците от извършването на строително-ремонтни дейност трябва да се изхвърлят на предназначените за целта места. Но какво бихте правили, ако ремонтните дейности във вашия дом продължат дълъг период време и с всеки нов ден от ремонта идват нови отпадъци. За да не се налага да изхвърляте отпадъци всеки ден, да търсите хора за товаро-разтоварна дейност и специализиран транспорт, наемете контейнер за строителни отпадъци.

Защо да наемете контейнер за строителни отпадъци ?

Това е модерен начин да се справите със строителните отпадъци.  Чрез наемането на контейнер за строителни отпадъци ще спазите директивите на Европейския съюз за изхвърляне на строителни отпадъци на специализирани места. Освен това ще запазите околната среда чиста.

Трябва да знаете, че контейнерът за строителните отпадъци не е стока, а услуга, която включва доставката и извозването на контейнера. Той идва до вашия дом със специализиран транспорт и хора за товаро разтоварна дейност. Така ще спестите време, средства и излишни нерви при изхвърлянето на голямо количество строителни отпадъци. Всяка фирма има различна политика на предлагания продукт, но най-добрата и качествена услуга предлагат от conteineri.eu.

Защо conteineri.eu са в крак с времето ?

Те предлагат два вида контейнери със съвместимост от 4 или 7 кубика, които са съобразени с всички европейски изисквания за качество и екология. Те са създадени от високо технологични материали, които не замърсяват околната среда. Тъй като от conteineri.eu знаят, че теглото е важно, техните контейнери са по-леки от стандартните и няма опасност да претоварят шасито на извозващото превозно средство. Що се отнася до камионите на фирмата – те са оборудвани със специални механизми за товаро-разтоварна дейност. С контейнерите ще изхвърляте отпадъците по най-целесъобразния начин. Така няма и частица боклук да падне върху почвата и да я замърси.

За услугите на conteineri.eu са в крак с времето ?

Фирма conteineri.eu предлага най-добрите контейнери на пазара. При тях доставката на контейнера е БЕЗПЛАТНА. Имат си хора за товаро-разтоварна дейност и също така предлагат и чували за извозването на строителните отпадъци. И най-важното – те предлагат НАЙ-ДОСТЪПНИТЕ ЦЕНИ ЗА УСЛУГАТА контейнер за строителни отпадъци в София и района. Единственото, което трябва да направите, е да им се доверите.

Почистване на мазета и тавани от отпадъци

Лукс ли да наемеш фирма да ти почисти мазето или тавана ?

Днес човек има толкова много вещи, че се чуди къде да сложи новите, а после къде и да съхрани по-старите. Тогава се сеща за мазето или тавана. Това са две места от дома, които имат винаги най-малко място и винаги имат нужда от подреждане и преподреждане. Но понякога тези две местенца преливат от вещи и се налага цялостно почистване. За да бъде почистено из основи едно такова място, се изискват много нерви, усилия и време. Някои хора наемат фирми за най-различни дейности, които не могат да свършат сами. Вече съществува услугата почистване на мазета и тавани.

Услугата Почистване на мазета и тавани 

Определени хора смятат, че тази услуга е лукс в днешно време, но всъщност не е така. По-скоро е необходимост в забързаното ни ежедневие. Ако човек се замисли колко време би отсъствал от работа, за да почисти мазето; колко пари би дал, за да наеме специализиран превоз за изнасянето на старите големи мебели и електрически уреди от мазето; колко средства би отделил, за да наеме хамалски услуги; би му се завило свят. Но вече има цялостна услуга за почистване на мазета и тавани, която силно намалява разходите.

Най-достъпните цени за почистване на мазета и тавани предлагат от conteineri.eu

Най-достъпните цени за град София и региона за почистване на мазета и тавани предлагат от conteineri.eu. Те предлагат контейнери от 4 или 7 кубика съвместимост, според вашите нужди, с които да превозите ненужните вещи до депо за битови отпадъци. От фирмата разполагат със силни мъже, които ще изнесат с лекота старите ви мебели и електроуреди до контейнера за строителни отпадъци, които ще ги закара до депото. Те не само ще изнесат ненужното, но и ще изчистят безупречно след себе си. Единствено, което трябва да направите, е да се свържете с тях на conteineri.eu и да им съобщите адреса си. А те ще отзоват на посочените от вас място и време.

 

 

контейнер за строителни отпадъци под наем

Лукс ли е да наемеш контейнер за строителни отпадъци?

В наши дни човек е изправен пред много трудности при извършването на строително -ремонтни дейности. Една от тях е събирането, извозването и изхвърлянето на строителни отпадъци. Трудностите могат да са породени от това, че при извършването на дадена дейност, свързана със строителство, възниква с голямо количество строителни отпадъци, които са трупат всеки ден. Ето затова се налага да се намери ефективно решение, което да събира строителните отпадъци по време на ремонта и после по най-лесния начин да бъдат извозени до депото за строителни отпадъци. Такова решение е наемането на контейнер за строителни отпадъци.

Но какви са преимуществата при наемането на контейнер за строителни отпадъци?

Първото преимущество е, че това е ефективно, удобно и най-вече екологично средство за събирането на строителни отпадъци. Ако строителните отпадъци са събирани на едно място дълго време, се поема риск да се увреди почвата под тях и с нея и водата от отлаганията, които са натрупани върху нея с времето. Също така вятърът може да допринесе за разнасянето на вредните прахови частици от строителната площадка. Ако се използва контейнер за строителни отпадъци, това ще бъде избегнато по най-екологичния и ефективен  начин.

Но все пак лукс ли е наемането на контейнер за строителни отпадъци ?

Много хора биха си помислили, че това е скъпо съоръжение, което се наема само от по-големите строителни фирми. Всъщност ако човек се замисли за транспортните разходи по извозването на строителните отпадъци и за разходите за товаро-разтоварна дейност, наемането на съоръжение като контейнер за строителни отпадъци всъщност е доста добро решение.

Защо да изберете услугата Контейнер за строителни отпадъци от conteineri.eu?

Фирма conteineri.eu е една от малкото фирми в България, която предлага контейнери за строителни отпадъци. Те разполагат с 4 и 7 кубикови контейнери според вашите нужди. Единственото, което трябва да направите, е да се свържете с тях на conteineri.eu . Те ще се погрижат за всички подробности около извозването на строителните отпадъци от вашия дом или сграда, която правите. И нека да отбележим, че те предлагат БЕЗПЛАТНА доставка на контейнери до вашия дом и НАЙ-ДОСТЪПНИТЕ ЦЕНИ в района на град София.

Контейнери под наем на най-ниски цени

Необходимост ли е да наемаш контейнер за строителни отпадъци?

В нашите модерни времена наемането на контейнер за строителни отпадъци не е лукс, както си мислят повечето хора. А много необходимо нещо при извършването на строително-ремонтни дейности. Представете си, че при строителството на вашия нов дом трябва да изхвърлите голямо количество строителни отпадъци, които се трупат с всеки нов ден. А изхвърлянето им на двора може да наруши екологичното равновесие в природата, тъй като в почвата могат да се отложат вредни вещества, които да отидат и в подпочвените води. Друга проблем е вятърът, който може да разнесе неприятни прахови частици във въздуха. Едно от най-подходящите, екологични и ефективни решения е наемането на контейнер за строителни отпадъци.

Услугата контейнер за строителни отпадъци

Контейнерът за строителни отпадъци не е средство, а услуга. Тя включва превоз на контейнера до оказаното от вас място, товарене на пълния контейнер и извозване до депото със строителни отпадъци. Ако си мислите, че трябва да наемете по отделно транспорт, хора за товаро-разтоварна дейност и контейнер, не мислете така. Не мислете и че подобна услуга излиза скъпо и това го правят само големите строителни фирми. Вече можете и вие да си го позволите. Наемете conteineri.eu .

Защо да наемете conteineri.eu ?

Фирма conteineri.eu има НАЙ-ДОСТЪПНИТЕ ЦЕНИ в София и района около столицата. Те се различават от всички останали с това че предлагат БЕЗПЛАТНА доставка на контейнери за строителни отпадъци. Те предлагат 4 или 7-кубикови контейнери, изработени от високотехнологични материали.

4 – кубиковите контейнери се използват за извозване на остатъци от пръст, асфалт, камъни, бетон, тухли, керемиди, вар, отпадъци от ремонт или реконструкция. Този тип контейнери се препоръчва най-често за изхвърляне на отпадъците след домашни ремонти.

7- кубиковите контейнери се използват при по-обемни отпадъци като дивани, врати, гардероби, шкафове, дървета, камари плевели, керемиди, греди, каменни плочи и др.

Единственото, което трябва да направите, е да се свържете с тях на сайта conteineri.eu и да прецените какъв контейнер ви е нужен. А те ще погрижат за останалото.

рециклиране на строителни отпадъци

Рециклиране на строителни отпадъци – предимства при наемането на conteineri.eu

Ако сте решили да закупите стара къща на мястото, на която искате да построите нова, излизат безброй въпроси с тeмата какво ще правите със старите строителни материали. В много от случаите хората просто изхвърлят ненужното и продължават със строежа. Но вече съществуват фирми, които рециклират строителни материали. Тъй като ресурсите на земята няма да са вечни. Процесът на рециклиране на строителните отпадъци се извършва само на специално оторизирани за целта места.

Ако искате да защитите природата от мръсни химически вещества при строително-ремонтни дейности и да помогнете с преработката на старите отпадъчни строителни материали, наемете контейнер за строителни отпадъци. Така ще избегнете не само замърсяванията, но и помогнете на процесите на рециклиране. Чрез наемането на контейнер за строителни отпадъци ще имате възможност да извозите ненужните материали до специализираните места за рециклиране.

Фирма conteineri.eu помагат за процеса на рециклирането

Чрез наемането на контейнер за строителни отпадъци от conteineri.eu вие не само ще спестите пари от специализиран превоз и от товаро-разтоварна дейност, но ще защитите природата както от излишни химични въздействия, така и от загубата на природни ресурси чрез процеса на рециклиране. Фирма conteineri.eu предлага НАЙ-ДОСТЪПНИТЕ ЦЕНИ за извозване на строителни материали в София и областта чрез своите контейнери за строителни отпадъци.

Какво предлага фирма conteineri.eu ?

Фирма conteineri.eu предлага 4 или 7-кубикови контейнери, според вашите нужди.  Чрез 4-кубиковите контейнери можете да пренесете остатъци пръст, асфалт, камъни, бетон, тухли, керемиди, вар, отпадъци от ремонт или реконструкция и други. А с 7- кубиковите контейнери можете да пренесете по-обемни отпадъци като дивани, врати, гардероби, шкафове, дървета, камари плевели, керемиди, греди, каменни плочи и др.

Контейнерите са направени от високотехнологични материали, които са безвредни за околната среда. Те са най-екологичното решение за извозване на строителни материали.  Също така контейнерите са устойчиви на натоварване и може да превозвате без проблем и голямо количество отпадъци.

От conteineri.eu ще ви доставят БЕЗПЛАТНО контейнера и ще го извозят до депото за рециклиране на НАЙ-ИЗГОДНИТЕ ЦЕНИ. Просто трябва да им се обадите и да ги информирате от какъв по обем контейнер се нуждаете.

Как да извозим голямо количество ненужни вещи до депото за отпадъци

Как да извозим голямо количество ненужни вещи до депото за отпадъци?

В нашия живот се събират голямо количество ненужни вещи, които трябва да бъдат отстранени, за отстъпят място за събирането на нови. Много хора ги събират, защото си мислят, че могат да им потрябват. Но след 20-30 години излиза, че тези вещи не са им нужни. Затова е необходимо да бъдат откарани до депото за отпадъци.

Специфики при транспортирането на ненужните вещи до депото за отпадъци

Въпросът е как да бъдат откарани толкова много ненужни вехтории. Някои хора мислят, че само камион ще им свърши работа. Истината е, че ви трябва не само камион, но и хора, които да натоварят старите вещи на камиона, а после да ги разтоварят до депото с отпадъци. Един от най-лесните начини е наемането на фирма, която разполага със специализиран превоз и хора за почистване на мазета и тавани и товаро-разтоварна дейност.

Защо да наемете conteineri.eu ?

От conteineri.eu разкриват лесен начин за събирането и за извозването на вашите ненужни вещи. Те предлагат услугата Почистване на мазета и тавани. В услугата влизат хора за почистване на тавана/мазето и за товаро-разтоварна дейност, специализиран превоз до депото за отпадъци и високотехнологични контейнери за събирането на вашите ненужни вещи.

Какво предлагат от conteineri.eu ?

Фирмата предлага следните 7- кубикови контейнери, в които могат да се  използват при по-обемни отпадъци като дивани, врати, гардероби, шкафове, дървета, камари плевели, керемиди, греди, каменни плочи и др.

Те предлагат най-новите модели контейнери, отговарящи на най-високите европейски стандарти за качество, екология и технологична издържаност. Контейнерите са устойчиви на натоварване и са по-леки от стандартните, което позволява товаримост на по-масивни вещи без риск за увеличаване на масата на шасито на камиона.

Това е най-екологичният, евтин и ефективен начин да извозите ненужните вещи до депото с отпадъци.  Камионите на conteineri.eu са оборудвани с товаро-разтоварни механизми, които помагат за по-лесното събиране и изхвърляне на ненужни вещи.

От conteineri.eu не само ще откарат ненужните вещи, но и ще почистят след себе си. Те предлагат и НАЙ-ДОСТЪПНИТЕ ЦЕНИ В СОФИЯ И РАЙОНА. Единственото, което трябва да направите, е да се сдържите с фирмата на conteineri.eu и те ще се погрижат за останалото.

Как да извозим старите си мебели и електрически уреди до депото за отпадъци

Как да извозим старите си мебели и електрически уреди до депото за отпадъци?

Във всяко семейство се събират голямо количество мебели и електрически уреди, които трябва да бъдат изхвърлени. Те са изключително ненужно, тъй като цената на новите мебели и техника спада всеки ден. В някои случаи те само заемат място, което може да бъде оползотворено за други неща.

Но не винаги на хората им се налага да изхвърлят своите вещи. Понякога с покупката на старо жилище идва в комплект със стари мебели и електроуреди. Преди да се пристъпи към какъвто и да е ремонт, се налага да бъдат изхвърлени стари легла; дивани; маси; непотребни електроуреди, които използват много енергия и заемат много пространство. Тогава на човек се налага да помисли как се справи с излишното. Някои си казват, че и сами могат да се справят. Но всъщност изчистването на едно цяло жилище от стари мебели и електрически уреди изисква много време. А какво ще стане с превозването им до депото с отпадъци, тъй като те не могат да бъде оставени на улицата.

Наемете фирма, която ще изчисти ненужните мебели и електрически уреди

Едно от най-добрите решения в днешно време е наемането на фирма, която ще изчисти ненужните мебели и електрически стари уреди и ще ги извози до депото за отпадъци. Това не е лукс в днешно време, а необходимост, която ви спестява пари, нерви и сили.  Най-новото и ефективно решение да наемете фирма, която предлага контейнери за строителни отпадъци.

Наемете контейнер за да извозите старите мебели и електроуреди

От conteineri.eu предлагат лесно да се справите с проблема. Единствено, което трябва да направите е, да се свържете с тях на conteineri.eu . Те БЕЗПЛАТНО  ще доставят контейнер за строителни отпадъци, които може да се използва за мебели и стари вещи.  Фирмата предлага 7-кубикови контейнери, в които могат да се  използват при по-обемни отпадъци като дивани, врати, гардероби, шкафове, дървета, камари плевели, керемиди, греди, каменни плочи и др.

Контейнерите на conteineri.eu отговарят на най-високите европейски стандарти за качество, екология и технологична издържаност.

Те са устойчиви на натоварване и са по-леки от стандартните, което позволява товаримост на по-масивни вещи без риск за увеличаване на масата на шасито на камиона.

Не забравяйте, че conteineri.eu предлагат НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ В СОФИЯ И РАЙОНА ЗА УСЛУГАТА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ.

 

Почистване на мазета и тавани

Складирани вещи – защо ни е необходимо почистване на тавана?

Таваните са едни от любимите ни места, в които сме скътали безброй вещи. Всяка от тях е сантиментална и носи безброй спомени от детството, от сватбата, от първата и последна любов, от баба и дядо, от майка и татко… май списъкът няма край. Но това пространство, точно под покрива, което наричаме таван, то има ли вече място за толкова много животи и спомени, които са складирани там. А какво ще правим с идните?

Причини, които налагат да почистването на тавана

След всеки нов кашон, сложен на тавана, идва следващ и следващ. Явно е, че таванът трябва да бъде почистен, за да съхраним по-нови ненужни за момента вещи.  Все пак човек трябва да трупа нови спомени, а не тъне в старите. Освен това на тавана може да се образува влага, която да наруши структурата на някои от старите и вече ненужни вещи. Прахът също може да бъде не добър „приятел“ за съхранението на любимите ни неща. За да предпазите семейството си от повече прах и влага и за да освободите място на нови вещи, се налага да почистите старите складирани вещи на тавана.

Специфики при почистването на тавана

Почистването на едно такова място не е само ровене сред спомени, а сериозна и трудоемка работа. Много от хората днес имат забързано ежедневие, свързано с работа, семейство и приятели. Почистването на тавана може да отнеме много време, което човек може да прекара с любимите си хора. Но освен това се изисква и специализирана помощ за местенето на тежки предмети и транспорт. За да не губите време и нерви в почистването на тавана, наемете форма, която чисти и извозва ненужните вещи до депото с отпадъци.

Наемете фирма conteineri.eu

От conteineri.eu предлагат НАЙ-ДОСТЪПНИТЕ ЦЕНИ в София и района за почистване на тавани и мазета. Те ще ви спестят време и усилия в почистването на тавана. Фирмата разполага със специализиран транспорт и хора, които да извършат товаро-разтоварна дейност. От conteineri.eu предлагат най-еколочния метод за извозване на ненужното – с контейнери за строителни отпадъци. Доверете им се! Свържете се с тях на conteineri.eu .